La convocatòria conjunta pretén ser una festa reivindicativa per commemorar el dia de les treballadores i els treballadors.

El Dimecres, 01 de Maig, CGT i Intersindical Valenciana convoquen al passeig de Cervantes una concentració oberta a totes les associacions, moviments socials i persones a títol individual que vulguen sumar-s’hi. La festa revindicativa consistirà en un esmorzar popular que s’iniciarà a les 09:30 hores i que estarà seguit per parlaments, lectura de poemes i comunicats de les diverses entitats que vulguen intervenir-hi.

Les actuacions musicals aniran a càrrec dels grups de rap Licor Colecta i de J. Sandin, a més de la intervenció de Raúl Ortiz, que interpretarà conegudes cançons de protesta dels anys 70. Els dos sindicats organitzadors animen a la participació per recordar que amb els drets de la classe treballadora no es juga, que cal posar fi a la precarietat a què ens espenta el model productiu capitalista per poder dignificar el treball en igualtat real i desenvolupat en harmonia social i amb l’entorn.