Reunits Esquerra Unida i Podem Onil hem decidit instar a les nostres direccions de la Comunitat Valenciana que facen tot el possible per a concórrer conjuntament a les eleccions municipals i autonòmiques de la nostra comunitat.

Entenem que la UNITAT significa la igualtat entre tots dos partits a l’hora d’elaborar una candidatura conjunta, una representació per trams, en les quals tots dos partits estiguen representats de forma igualitària, en la mesura que siga possible, sobretot en els primers llocs de la llista.

En el nostre municipi portem quasi quatre anys treballant en comú, i considerem que és molt més el que podem aportar juntes que per separat.
Servisca el present comunicat per a manifestar també que, malgrat el poc temps restant perquè s’inicie una nova legislatura, els nostres grups tenen la ferma intenció de concórrer en confluència a les pròximes eleccions municipals.

Creiem que aquesta incertesa no ens beneficia, sinó més aviat tot el contrari, ja que no ens permet avançar en tots els tràmits i projectes que hem de realitzar abans de les eleccions.

Ara més que mai i només des de la unitat podem donar resposta a les necessitats de les ciutadanes i ciutadans.