NOTA INFORMATIVA:

I TROBADA DE CONVIVÈNCIA ASSOCIACIÓ COMARCAL SOMRIURES

El Diumenge 17 de Juny hem organitzat una JORNADA DE CONVIVÈNCIA a Cocentaina per a tots els socis i sòcies, familiars i coneguts. L’objectiu principal és passar una estona agradable del matí del diumenge amb els nostres fills i filles compartint experiències i conéixer-nos un poc millor.

El punt i hora de trobada serà a les 11:00 hores al parc de “Paquito el Chocolotero” de Cocentaina (Av.País Valencià), d’on eixirem passejant tranquil·lament pel Passeig, pels carrers del Raval i visitarem el Palau Comtal. Al voltant de les 13:00 hores, acudirem al Centre Social Real Blanc on podrem dinar i compartir, totes i tots junts, moltes de les nostres inquietuds relacionades amb l’objectiu principal de la nostra associació: reivindicar i buscar els recursos necessaris perquè els joves amb diversitat funcional de les comarques de l’Alcoià i El Comtat puguen tindre una vida digna, més autònoma i més feliç una vegada acabada l’etapa escolar.

Aquesta és una trobada de convivència també és una manera de fer-nos un poc més visibles i que la societat se n’adone que som una part de la població amb unes necessitats específiques per poder tindre una vida més autònoma i feliç, el que ajudarà a construir una societat del segle XXI més justa, moderna, solidària i capdavantera en el benestar i la dignitat de les persones que la formem.

Aquest mes es compleix un any des de la primera vegada que ens reunirem molts de nosaltres al Centre Social de Cocentaina junt a una nombrosa representació d’alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores de les nostres comarques. En eixe moment vam donar a conéixer les nostres necessitats i l’absoluta mancança de recursos per als nostres fills i filles i amb aquesta trobada del proper diumenge ho commemorarem.

Associació Cormarcal Somriures: Projecte de Connexió Vital