NOTA PREMSA

Per onzè any consecutiu, l’inici del curs al col·legi el Bracal de Muro ve marcat per un nou retràs a la licitació de l’obra. Un nou retràs de molts, ja que la redacció del projecte deuria haver estat  finalitzada (projecte entregat segons el contracte signat per Conselleria amb l’empresa redactora del projecte) en Octubre de 2017 i les obres començades a Maig de 2018. Acumulem 12 mesos de retràs en aquesta part  del projecte. No ha hagut cap etapa que s’haja desenvolupat amb normalitat i fluïdesa. Un nou desencant, ja que vam passar d’urgent i prioritari a ser el 50 de la llista i mirar amb incredulitat que en aquesta legislatura i amb un nou equip de govern a la Generalitat, continuem en les mateixes de sempre.

A pesar de tot, els pares continuen reivindicant any darrere d’any que si en aquesta societat hi ha alguna cosa prioritària són els nostres xiquets i la seua educació. Per aquest dilluns 10 de setembre els pares del Bracal han realitzat una nova concentració a les portes del col·legi per a recordar-li a Conselleria que d’una per totes complisca el que s’ha compromet a fer. Res justifica cap retràs més i per supost no hi ha forma d’entendre que continuem en BARRACONS deu anys després.

D’altra banda, i pel que respecta a educació, malgrat haver sigut cessada injustament per Compromís,continuaré donant suport a la comunitat educativa murera vetlant perquè totes les tasques que vaig començar com a regidora es duguen a terme per les administracions implicades: pla edificant, nova línea per al Montcabrer, per supost, nou Bracal,….

L’educació està en continu moviment. D’una banda  tenim la jornada continuada, que ha funcionat bé i en l’actualitat, per les contínues demandes de les Ampes,  enguany a les extraescolars gratuïtes, esperem que s’unisquen també les remunerades (com les que es feien abans), per donar una millor qualitat a aquests serveis. L’Ajuntament en aquests dos anys ha estat donant suport a les escoles per tractar d’oferir un millor servei als xiquets, subvencionant algunes activitats.

La religió també serà un altre cavall de batalla en aquest any escolar. Esquerra Unida pensa, com a col·lectiu, que cap religió pot servir per a segregar, i menys a xiquets, i menys en l’escola. Reivindacarem amb més força si cap una escola LAICA i de QUALITAT.

Per últim, donar l’enhorabona als educadors per haver aconseguit  gràcies a la seua lluita, un acord entre la Generalitat i els sindicats on es reconeixen unes noves condicions de treball d’aquest col·lectiu.

Fuente: Fani Juan