L’Associació de Mares i Pares de l’escola pública d’Educació Especial TOMÀS LLACER d’Alcoi i Comarca, es complau en invitar-los un any més, a la 5ª edició de l’acte de presentació del Calendari Solidari-2020 que tindrà lloc al saló “Rotonda del Circulo Industrial” d’Alcoi (C/ Sant Nicolau, 19) el dimecres dia 18 de setembre a les 19.00 hores.

En aquesta edició la temàtica del calendari està basada en els espais modernistes de la ciutat d’Alcoi, per això i gràcies al recolzament de l’Ajuntament, l’acte formarà part de la nodrida programació de la Fira modernista alcoiana d’aquest any.

Els objectius principals de promoure aquest calendari són, per una banda obtenir recursos econòmics per la realització i continuïtat d’activitats extraescolars d’atenció terapèutica, lúdica i formativa dels alumnes del centre i, per altra, fer visible a la societat de l’existència d’un col·lectiu tan vulnerable i sensible com ho són els nostres fills i filles.

Aquest projecte ha sigut possible gràcies als nostres fills i al treball ferm, professional i desinteressat de persones, entitats i empreses compromeses amb la solidaritat. Com ho són el grup de danses El Carrascal d’Alcoi, Grup d’Amics del Modernisme d’Alco, Grup Bombers d’Alcoi, el fotògraf alcoià Carlos Lucca, els
alumnes i professorat del cicle formatiu d’Arts Gràfiques de l’IES Carrús d’Elx, les empreses Muro Papel SA, Comerrec Perfecto SL, Muro Papel SA, Spabrok Seguros, TransPayfer, SL i Ferrotrans, SL.