SEPAREU-VOS JUNTS! de La Dependent torna a Alcoi, un any després de la seua estrena a la Mostra de Teatre. Es representarà al Teatre Calderón este pròxim Divendres 11 d’Octubre a les 20.30 hores, les localitats ja s’encontren a la venda a Ticketalcoi: http://home.ticketalcoi.com/eventos/la-dependent-separeu-vos-junts/.

Tres alcoianes formen part d’aquest espectacle: Pepa Miralles a la direcció, Gemma Miralles com a autora i actriu i Natàlia Nadal, que li dóna veu a Júlia, una xiqueta que es fa gran abans d’hora quan els seus pares se separen i que junt amb Jordi Ballester, Marta Chiner i Vicent Pastor ens embolicaran en la tela d’aranya de les relacions familiars.

Què passa quan uns pares se separen?

Quin paper hi exerceixen els fills?

Com viuen l’experiència i s’adapten a aquesta nova vida?

Amanit amb pinzellades musicals, és el que expressa SEPAREU-VOS JUNTS!

 

Júlia té les respostes o almenys les ha de madurar tot d’una, ja que es converteix en l’únic llaç de connexió entre els seus progenitors. Alhora, ella mateixa ha de mutar per força en un entorn que ja no és l’habitual. Noves relacions, parelles que es desfan i unes altres que comencen, situacions difícils o límits en to de comèdia des de la perspectiva d’una filla.