
Alcoy refuerza su compromiso con la sostenibilidad a través de un ambicioso programa de educación ambiental
28 julio, 2025
Menys llops, Caputxeta
28 julio, 2025
El curs “Gastronomia de proximitat: valors, tècniques, innovació i futur”, celebrat a Cocentaina del 23 al 25 de juliol, ha tancat amb un balanç molt positiu i una alta valoració per part de les persones participants. Amb 20 persones matriculades, la proposta ha esdevingut un espai d’aprenentatge, intercanvi i debat al voltant de la cuina de proximitat i els seus valors.
Durant tres dies intensos, les persones assistents han aprofundit en conceptes com la sostenibilitat, la identitat territorial, la qualitat dels productes locals i l’ús de tècniques culinàries innovadores. El format pràctic i participatiu ha contribuït a crear un ambient enriquidor i col·laboratiu, facilitant la connexió entre professionals del sector gastronòmic i amants de la cuina.
Des de l’organització volem expressar el nostre agraïment a totes les persones que han fet possible aquesta iniciativa: assistents, ponents, entitats col·laboradores i institucions. En especial, volem reconéixer la implicació de la Cooperativa Agrícola Catòlica, Coop.V, el Restaurant L’Escaleta, el Castell de la Costurera, José Antonio Moltó, Nacho Company i Miguel Ángel Llorenç Gratitude, que han aportat experiències i coneixement de gran valor.
Gràcies a aquest esforç col·lectiu, el projecte ha estat un èxit i ha posat les bases per a futures edicions que continuaran fent valdre la gastronomia de proximitat com a eix de desenvolupament local i sostenible.
WhatsApp Audio 2025-07-28 at 9.58.10 AM







