Andrea Silva Pascual, patinatge artístic va ser escollida per unanimitat del jurat com a Millor Esportista 2021 Premi Juan Agudo Garat. Els resultats d’Andrea aquest any han estat espectaculars. La patinadora alcoiana va aconseguir ser al mes de juliol a Parets del Vallés (Barcelona) subcampiona d’Espanya de patinatge artístic lliure a la categoria sènior. Al mes de setembre Andrea viatjà a Riccione (Itàlia) per a disputar l’Europeu. L’alcoiana va obtenir la medalla de bronze i la seua gran actuació li va valdre per ser seleccionada per al Mundial que es disputaria a Paraguay. És al Mundial de Paraguai on Andrea es consolida internacionalment proclamant-se Subcampiona del Món, tota una gesta per a una esportista i l’esport de la nostra ciutat. Aquest 2021 ha estat el gran any d’Andrea qui després de la seua gran actuació al campionat del Món ha aconseguit plaça per als World Skate que se celebraran l’any 2022 a Argentina.


PREMI MILLOR ESPORTISTA DE PROMOCIÓ 2021
Joan Montes Peidro, d’orientació ha signat un 2021 magnífic. Als seus 14 anys Joan ha guanyat pràcticament tot el que ha competit. En l’àmbit autonòmic es va proclamar campió a la categoria infantil de mitja distància al mes de maig a Requena i campió infantil en la modalitat esprint a Xixona al mes de setembre. A escala nacional Joan es va proclamar a Burgos al mes de juliol Campió d’Espanya MTB-O distància esprint M-15 i Subcampió d’Espanya MTB-O distància llarga M-15.
En orientació a peu al Campionat d’Espanya disputat a Teruel al setembre, el jove esportista alcoià es va proclamar Campió d’Espanya Infantil distància sprint, Subcampió d’Espanya Infantil llarga distància i Campió d’Espanya Infantil distància mitjana.

MENCIONS ESPECIALS
A l’A.D. ESPAÑOL, amb motiu del seu 75 Aniversari
Al Club Deportivo Alcoyano SAD, en reconeixement de l’ascens del seu primer equip a la 1a Divisió de la RFEF.
Al Patín Alcodiam Salesiano, en reconeixement de l’ascens del seu primer equip a la Lliga Parlem Ok Lliga, màxima categoria de l’hoquei nacional.
A Antonio Giner Pérez, en reconeixement de la seua dilatada trajectòria en el món de l’esport alcoià i de manera més concreta, per la seua excel·lent tasca de promoció, difusió i suport incondicional a la modalitat de l’atletisme a la nostra ciutat
A Jose Luis Laporta Puerto, en reconeixement de la seua aportació al món de l’esport alcoià, executant una gran tasca en diferents entitats esportives de la nostra ciutat i més concretament en aquests darrers anys al Patin Alcodiam Salesiano
A Rubén Porras Rico, en reconeixement dels èxits aconseguits en la seua destacada trajectòria en l’àmbit del futbol formant part dels equips arbitrals com a jutge assistent, de manera més concreta per la consecució del seu ascens per a formar part com a jutge assistent a la Primera Divisió del Futbol Nacional.
A Marcos Abad Peidro, en reconeixement dels èxits aconseguits a la seua destacada trajectòria al món del futbol com a entrenador de porters, formant part en l’actualitat del cos tècnic del Leeds United, club que milita a la Premier League, màxima categoria del futbol anglés.

El padrí de la gala serà el gimnasta medalla de plata als Jocs Olímpics de Tòquio, Ray Zapata, i el presentador Marcos Martínez.