●     Amb aquest acord les dues parts volen visibilitzar i promoure la pràctica d’aquest esport.

●     La telecom valenciana oferirà condicions especials als socis del PAS Alcoi i el dotarà de la tecnologia més moderna, mentre que el club difondrà els avantatges dels productes i serveis de la telecom valenciana entre els seus socis.

●     Aquest conveni amb el club alcoià coincideix amb l’obertura d’una botiga física d’aproop! a Alcoi.

València, gener de 2022. – L’empresa de telecomunicacions valenciana aproop! telecom i el Patí Alcodiam Salesià, més conegut com PAS Alcoi, han signat un acord pel qual les dues organitzacions es comprometen a promoure i visibilitzar junts la pràctica de l’hoquei sobre patins, un esport amb llarga tradició a la capital de L’Alcoià.

aproop! telecom, que a més és el patrocinador oficial del Patí Alcodiam Salesià a la Parlem Ok Liga, oferirà condicions especials als socis/es i membres del club amb la finalitat que gaudisquen d’avantatges en l’ús del servei de telefonia mòbil i Internet que ofereix la companyia, caracteritzada per l’atenció en valencià i gestió des de la pròpia terra, seguint un model de proximitat.

A la dreta, el director comercial d’aproop!, Ricardo Escribà, durant la recent entrega del premi MVP de l’OK Liga al jugador del PAS Alcoi Ferran Formatjé, al costat de Lorenzo Pastor, premiat com a millor entrenador.

A més d’això, aproop! dotarà de servei i infraestructures de telecomunicacions al PAS Alcoi, per tal que l’ajuden en el seu dia a dia pel que fa a les tasques de comunicació de l’equip.

PAS Alcoi, per la seua banda, s’implicarà en la tasca de difondre entre els seus socis i membres els avantatges de la companyia, així com el descompte especial en les tarifes de fibra i mòbil que aproop! els ofereix.

Aquest acord arriba en un moment molt especial per a la telecom valenciana en Alcoi, ja que ha obert recentment una botiga física a aquesta localitat. Situat a l’avinguda Alameda Camilo Sesto nº 18, el seu establiment ofereix en persona informació a tots aquells veïns de la capital de L’Alcoià interessats en els seus serveis i tarifes.

Sobre aproop! telecom

aproop! és un operador de telecomunicacions de proximitat, nascut a València, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix en tota la comunitat. Disposa de xarxa pròpia de fibra i també acords amb altres operadors que li permeten oferir la màxima cobertura mòbil a tot el territori espanyol i accés a la tecnologia 4G més moderna.

aproop! té en compte com a factor fonamental el servei al client: de proximitat, que li permeta parlar amb persones que l’escolten en el seu idioma o interactuar amb serveis digitals amb la màxima cobertura, amb paquets flexibles i a un bon preu.

La seua missió és oferir serveis integrals de telecomunicacions des d’aquesta terra i en valencià, contribuint així mateix al desenvolupament de la cultura i territori valencians, treballant a diari per la seua gent.

Sobre PAS Alcoi

El Patí Alcodiam Salesià és un club esportiu de la ciutat d’Alcoi dedicat a la pràctica de l’hoquei sobre patins, i forma part de l’OK Lliga.

Fundat l’any 1951, en 1954 es va convertir en secció del Real Alcodiam Deportivo, un dels clubs de futbol d’Alcoi. En 1957 es va fusionar amb l’equip del Col·legi Salesià, anomenant-se des d’aleshores Patí Alcodiam Salesià.

L’any 1974 el club va a conseguir el seu primer ascens a la Primera Divisió Nacional. Ha acollit la final de la Copa del Rei els anys 1976, 1982 i 2007.