La Colla de Dolçaines i Tabals Mal Passet de Cocentaina oferirà el concert de Música Festera, en la seua 18a edició, el diumenge 1 d’agost de 2021 a les 21:00h al Pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina.
La colla contestana, encapçalada pel seu director Francisco Valor, ha preparat un concert amb dues parts, la primera per a dolçaines i percussió, i la segon part juntament amb la secció d’instruments de vent-metall, ampliant així l’abanic de marxes i pasdobles.
Tindrem l’oportunitat d’escoltar un programa amb una estrena absoluta dirigida pel seu autor, Royal Family (Marcos Verdú), així com adaptacions de marxes que s’interpretaran per primera vegada en conjunt de dolçaines, vent-metalls i percussió, com El Mahdi o Als Berebers (José Pérez Vilaplana), o bé Pas al Pas i Manta, Forca i Festa (Francisco Valor).
L’aforament estarà llimitat i només es podrà accedir amb entrada, lesquals es poden obtindre gratuïtament al portal entrades.cocentaina.es. El programa de mà es podrà descarregar a través d’un codi QR que es col·locarà a l’entrada del Palau Comtal.