Aquest dijous donaran inici les obres de reparació de paviments en l’accés provisional al polígon Santiago Payá d’Alcoi afectat després de les últimes pluges.

L’actuació serà provisional i d’emergència. L’Ajuntament és conscient que s’ha d’actuar amb major profunditat i està treballant per a dur a terme la solució definitiva.

Pel que respecta a aquesta actuació, en concret es demolirà el paviment afectat i instal·laran una llosa de formigó que restituirà la rasant de la via. Les obres duraran un màxim de tres dies i no provocaran talls fixos en el trànsit de vehicles, hi haurà talls alternatius de carrils amb senyalistes.

“Durem a terme una actuació urgent i temporal per a poder facilitar l’accés als polígons. Sabem que no és l’actuació definitiva, des de l’Ajuntament estem treballant per a poder aconseguir el finançament per a una obra tan necessària per al teixit empresarial alcoià com aquesta que solucione per sempre l’accés a dos importants polígons industrials de la nostra ciutat, com són el Santiago Payá i Sant Benet”, ha afirmat el vicealcalde, Jordi Martínez.