L’alumnat del Conservatori Professional de Música Juan Cantó d’Alcoi oferirà el concert de cloenda del curs demà dissabte 18 de juny a les 19 hores en el Teatre Calderón. Participaran uns 90 alumnes.

La primera part serà a càrrec de l’orquestra de corda, sota la direcció de Antuan Arutyunyan. Interpretaran: Andate Festiu de Jean Sibelius, Concert per a oboé i orquestra en La Menor d’Antonio Vivaldi, actuant com a solista d’oboé; Mateo Egea Igual i finalment, Xicoteta Serenata Noctura de W.A. Mozart.

En la segona part serà el torn de l’Orquestra de vent i percussió, dirigida per Gregorio Casasempere Gisbert. Tocaran tres peces: Dorian Processional de R. Moore, English Folk de R. Vaughan Williams i Suite N.º1 de G. Holst.

En el Conservatori Professional de Música “Juan Cantó” d’Alcoi el pla d’estudis dels Ensenyaments tant Elementals com Professionals de música està compost per les següents especialitats instrumentals: Instruments de corda fregada: violí, viola, violoncel i contrabaix, Instruments de vent-fusta: flauta travessera, oboé, clarinet, fagot, saxofon i dolçaina, Instruments de vent- metall: trompa, trompeta, trombó i tuba, Percussió, Piano i Guitarra. Així mateix, l’especialitat de cant s’imparteix en el pla d’estudis d’ensenyament.

“El propòsit de tots els que integrem l’equip humà del centre no és un altre que ensenyar i gaudir de la nostra passió: la música, i fer participe al màxim nombre de persones possible al nostre voltant. Alcoi és una ciutat que respira art, compromesa amb la música, i que es manifesta de manera inquieta en els seus diversos gèneres, tots ben representats”, afirma el director del Conservatori Professional de Música Juan Cantó.

“El conservatori és un referent, no sols a Alcoi també ofereix un ensenyament musical de qualitat a alumnat de la comarca. Vull felicitar l’excel·lent equip docent que ha desenvolupat la seua labor pedagògica centrant-se en el desenvolupament de l’alumnat. Molts d’aquests músics segueixen la seua carrera a nivell internacional portant el nom d’Alcoi i el del nostre conservatori per tot el món”, ha destacat el regidor d’Educació, Jordi Silvestre.