La Regidoria de Gent Gran ha organitzat un any més un concurs literari, dirigit a l’alumnat d’Aules culturals i per a les persones dels centres municipals de majors. Aquest concurs va estar tematitzat en el dia dels enamorats durant alguns anys, l’any passat es va dedicar a commemorar les nostres festes de moros i cristians, i enguany ha consistit a fer una obra inspirada en les noves tecnologies.

El primer premi ha sigut per a Enrique Rodes Payá amb l’obra ‘El confidente informático’, mentre que el segon l’ha guanyat José Frasés Vaello amb ‘Sant Jordi Cinquanta’

Els premis consistiran a gaudir d’un dinar o sopar en un restaurant de la ciutat, sent el valor del primer 60 euros i del segon 50 euros.

La regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, destaca que «En la nostra regidoria treballem molt per reduir l’anomenada bretxa digital en la gent gran, fem un gran nombre de cursos i tallers, sent un exemple per a altres municipis, per això hem decidit aquest any dedicar el concurs a aquest tema. També és molt important incentivar l’activitat mental que és primordial per a mantenir les funcions intel·lectuals en la Gent Gran i en concret, l’escriptura estimula la creativitat i la capacitat expressiva, perquè fa pensar el que es va escriure abans de redactar, això també ajuda a desenvolupar la imaginació. Des del Govern continuarem treballant per aquestes persones amb diferents iniciatives».