Éxito y gran asistencia al concierto Los 40 Summer Live que tuvo lugar ayer en Alcoy, después de más de diez años sin conciertos.

Video de Los 40 Summer Live

También puedes ver fotos en la pagina de facebook del Ayuntamiento de Alcoy.

L’elevada capacitat i la situació de l’espai en el qual es va desenvolupar el concert obrin la possibilitat de noves propostes similars. El concert es va desenvolupar sense cap incidència destacableUna de les actuacions de 'Los 40 Summer Fest'

La celebració de ‘Los 40 Summer Live’ dissabte passat al parc del Polígon Cotes Baixes, se salda amb una afluència massiva, una excel·lent rebuda per part del públic i la satisfacció d’artistes i organitzadors.

El concert, que va comptar amb un desplegament d’un centenar d’efectius, entre agents de la Policia Local, Cos Nacional de Policia i Policia Autonòmica, així com seguretat privada, Protecció Civil personal de neteja, de les brigades d’obres, elèctrica i jardins i Protecció Civil, es va desenvolupar sense cap incident destacable.

Des de les deu de la nit, unes 6.000 persones van gaudir de les actuacions de Blas Cantó, Abraham Mateo, Depol, Miki Núñez, Lérica, Samuraï, Pol Granch, Samantha i Polo Nández, així com de l’actuació com a DJ i presentació d’Óscar Martínez.

La regidora de Joventut, Maria Baca, ha volgut agrair la col·laboració de tots els departaments i serveis municipals que van col·laborar, així com de totes les parts implicades en la materialització d’aquesta proposta cultural. “Estem molt satisfets amb l’èxit d’aquest concert, que va gaudir tant el públic com els artistes convidats. Volem destacar també el fet de comptar amb aquest nou espai amb una elevada capacitat i haver comprovat la seua idoneïtat per a celebrar futurs espectacles i propostes, una línia en la qual treballarem”.

Després de la finalització de l’esdeveniment es va disposar un servei d’autobús gratuït amb quatre línies, al qual van accedir unes 350 persones. També es va ampliar el servei de bus comarcal fins a les dues de la matinada.