El 100% (54 alumnes) ha resultat apte.
La Nota d’Accés a la Universitat (NAU) ha estat de 7’5, per sobre de la mitjana autonòmica (6’63) i de la Universitat d’Alacant (6’56). Únic paràmetre comparable.
1 de cada 6 té una nota total superior al 12 sobre 14, on destaquen un 13’60 i un 13’18. Sumant els resultats de la fase voluntària.
L’equip directiu destaca que hi ha notes excepcionals a totes les modalitats de batxillerat (art, ciències, humanitats i ciències socials).

Aquest curs els resultats de la Provada d’Accés a la Universitat (PAU) per a l’alumnat de l’IES Andreu Sempere “ha estat magnífic”, en paraules del seu director, Jesús Martínez: “És la recompensa a l’esforç no només d’aquest curs. Han estat uns anys especialment complicats i ens fa especial il·lusió que els fruits siguen els esperats. Són un grup d’alumnes excepcional, que afronten l’aprenentatge com un repte i gaudeixen a classe. Per a nosaltres ha estat un orgull ajudar-los durant aquest temps i ara esperem que facen realitat els seus somnis perquè s’ho mereixen”.
Jesús Martínez ha felicitat l’alumnat, les famílies i a tot l’equip docent: “I no només aquells professors que han impartit 2n de Batxillerat aquest curs, la tasca de formació és una feina a llarg termini. Fins i tot els mestres que van tenir a primària dels centres de tot Alcoi també han tingut molt a veure” Per tal de poder comparar els resultat, cal veure que la nota mitjana al conjunt de les universitats valencianes ha estat de 6’634 (6’653 les xiques i 6’606 els xics).

· Un 7’499 a l’IES Andreu Sempere
· Un 6’806 a la Universitat Miguel Hernández (UMH)
· Un 6’657 a la Universitat de València (UV)
· Un 6’650 en la Universitat Jaume I (UJI)
· Un 6’561 a la Universitat d’Alacant (UA)
· Un 6’513 a la Universitat Politècnica de València (UPV)