L’AMPA trasllada a la resta de la comunitat educativa la necessitat d’iniciar mobilitzacions reivindicatives per tal de posar el focus sobre el problema.
El projecte de rehabilitació de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi, pel que sembla, troba nous entrebancs burocràtics.

Ara fa un any, per fi, el projecte de rehabilitació del centre educatiu va eixir a licitació. Malauradament el procés va quedar desert, segons se’ns va explicar en aquell moment, per l’augment desmesurat dels preus de les matèries primeres. Després d’allò, l’equip d’arquitectes que havia redactat el projecte va aprofitar per introduir totes aquelles millores que el primer treball no contemplava. Un nou projecte que té (o tenia) el vist i plau de la Conselleria d’Educació, de l’Ajuntament d’Alcoi i de la comunitat educativa de l’Andreu Sempere (a través de l’equip directiu del centre).
Doncs bé, a aquestes alçades de l’any, les notícies que ens arriben (de manera no oficial ni pública) no poden ser més decebedores. No hi ha notícies d’un nou procés de licitació i encara no coneixem la ubicació temporal de tot l’alumnat durant el trasllat. Però, el que sembla encara més greu, ens arriben rumors sobre entrebancs burocràtics que, més de quatre anys després d’anunciar l’obra, ens semblen inconcebibles.
Per això, després de que se’ns haja esgotat la paciència, no trobem cap altra eixida que iniciar (de la mà de docents i alumnat) mobilitzacions per subratllar la injustícia que pateixen les i els estudiants de l’Andreu Sempere. No podem entendre que, en aquests moments, ens continuen fent passar en raons, sense aportar solucions. Volem un centre nou i el volem ja! Les nostres filles i fills mereixen un centre en condicions, que fa més de vint anys que ens prometen des de l’administració i mai no arriba.