En total hi ha 769 matriculacions, ja que poden inscriure’s en un màxim de dues modalitats. Aquest any hi ha 131 alumnes nous.


Aules gent Gran 1er dia curs

La regidoria de Gent Gran porta a terme un any més les aules culturals en les quals imparteixen modalitats com a gimnàstica, noves tecnologies, ioga, història o pintura entre altres. En total hi ha 610 persones matriculades, 24 més que l’any passat quan va haver-hi 586 i a més cal destacar que 131 persones s’han inscrit per primera vegada. El nombre total de matrícules és de 769 perquè poden inscriure’s en un màxim de dues modalitats. Algunes persones que han volgut repetir modalitat han quedat en llista d’espera.

La modalitat amb major nombre de participants és gimnàstica amb 266, i per això s’han fet 8 grups. Li segueix ioga amb 114 i quatre grups. En balls de saló hi ha 97 persones, dividides en quatre grups, un dels quals és de parelles. En informàtica hi ha un total de 96 persones inscrites, 40 en el nivell superior, 19 en el mitjà i 37 en l’inicial. Pel que respecta a pintura el nombre total és de 87 persone inscrites, de les quals 45 estaran en la classe del mestre Carlos Merchán i 42 en la de José Borrell. A més cal indicar que la modalitat de manualitats té 61 alumnes, història 28 i noves tecnologies 20.

Aquestes activitats que organitza la regidoria de Gent Gran per a la promoció de la cultura, els hàbits saludables, de la convivència, de l’aprenentatge permanent, de l’oci, etc., se sumen a aquelles que també realitzen per a la prevenció de la soledat no desitjada mitjançant conveni amb Creu Roja i a aquelles altres que portaven a terme els centres de manera habitual abans de la pandèmia i que es van anar reprenent a mesura que es va autoritzar: cant coral, jocs de taula, defensa personal, vesprades de ball, etc.

«En la nostra regidoria treballem per a donar un oci saludable i de qualitat a la Gent Gran. Són persones que han treballat al llarg de tota una vida i que ara mereixen poder gaudir del temps lliure, fer activitats que els ajuden a tindre no només una estimulació cognitiva, també a relacionar-se, socialitzar i en definitiva eixir de casa a passar una bona estona al mateix temps que aprenen o fan exercici», afirma la regidora de Gent Gran, Carolina Ortiz.