Ambdós ajudaran a ses majestats Melcior, Gaspar i BaltasarLucia Gadea i Pep Sellés

Alcoi ja està preparant-se per al Nadal i com a Ciutat de Nadal que és. Fa pocs dies vam conéixer la imatge de la campanya del Nadal que ja està portant-se endavant, també el cartell que a partir del dia 3 de desembre anunciarà a la façana de l’ajuntament la Cavalcada de Reis d’Orient i ara és el moment de saber qui redactarà i qui posarà veu al Ban Reial el pròxim 4 de gener.

Lucía Gadea Boronat escriurà les paraules que declamarà l’Ambaixador Reial. És una periodista alcoiana que va iniciar la seua carrera professional en la redacció d’El País Comunitat Valenciana. Abans va passar per altres mitjans com a COPE Alacant, La Verdad d’Alacant i el desaparegut Ciudad de Alcoy, refundat en El Nostre.

Llicenciada en Periodisme per la Universitat CEU San Pablo de València, és a més doctora per la Universitat Politècnica de València. La seua tesi doctoral, amb la qual va obtenir excel·lent cum laudem, es va centrar en l’anàlisi lingüística de publicacions en premsa escrita sobre la crisi financera que va esclatar en 2008.

En 2000 va entrar a formar part de la plantilla de Radio Alcoy-Cadena SER i en l’actualitat és Cap d’Informatius de l’emissora degana, que en 2021 va celebrar el seu 90 aniversari.

Per la seua banda, Pep Sellés, és qui posarà la veu. Alcoià de naixement, ha format part de La Dependent des de l’inici on ha treballat sobretot com actor. També per (La Ferroviaria, Bramant teatre, L’Horta, La Pavana, Jácara…), aixi com per l’IVC o el Centre Teatral Escalante. Habitual a les sèries de Canal 9 i també d’À Punt. A més de la feina constant, la seua formació, es complementa amb cursos amb Pep Cortés, Maria José Pèris, Rafa Calatayud, Paul Wellbel, Carles Alfaro, Sigfrid Monleón o Gracia Querejeta entre d’altres.

Cal destacar que l’actor alcoià recentment ha guanyat el premi Berlanga de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, com a millor actor protagonista pel seu paper del doctor Samuel en la sèrie ‘Desenterrats’.

«Vull donar l’enhorabona a Lucía i Pep, són dos grans professionals que ajudaran perfectament a transmetre el missatge dels Reis d’Orient. Estic segura que tots dos ho faran molt bé i ajudaran a fer que totes les persones que òmpliguen els carrers del centre de la nostra ciutat el pròxim 4 de gener s’assabenten del missatge que els volen traslladar S.M. Melcior, Gaspar i Baltasar», ha indicat la regidora de Festes, Carolina Ortiz.