● Paula és Llicenciada en dret i emprenedora
● “Volem il·lusionar Cocentaina amb un projecte sòlid”

La secretaria del comitè electoral de la província d’Alacant va fer oficials part de les candidatures d’aquesta província, i entre elles la candidatura de Cocentaina.
El partit viu un moment de renovació i això està portant cares noves a la primera línia de la política local, en aquesta ocasió ha sigut Paula Agulló Rosa, contestana de 33 anys, que malgrat la seva joventut té una base sòlida. És llicenciada en Dret per la Universitat de València. La seva inquietud per crèixer profesional i personalment li ha dut a viure a diferents ciutats i països com Sevilla, Madrid, Olsztyn (Polònia) i Londres (Regne Unit). En 2018, al finalitzar el Màster en Moda, gestió del disseny i operacions (CEU València), va tornar al seu poble natal i va emprendre una nova etapa com a dissenyadora de moda, el que li ha donat molta experiència en l’àmbit d’emprenedor. Paula: “Animada per militants i familiars he decidit donar aquest pas per poder fer la Cocentaina que ens mereixem, un poble viu, segur i conegut per tot arreu”.
És una apassionada de la naturalesa, li encanta fer rutes per l’entorn que ens rodeja, a més de gaudir de les tradicions del seu poble. Desde ben xicoteta ha participat en la cultura i la festa contestana com les danses, les festes de moros i cristians, a més de les jornades esportives.
Paula afronta aquesta candidatura amb molta il.lusió i amb moltes ganes de dur a terme totes les propostes que als ciutadans els inquieten, i fer de Cocentaina la seua millor versió. El partit per la seua part agraeix el treball realitzat de l’actual grup municipal, especialment la figura de Ray Montava, que ha liderat el projecte Popular aquesta última legislatura.
Paula per la seua part comenta estar molt il·lusionada en aquesta nova etapa “Volem il·lusionar Cocentaina amb propostes senzilles i altres de major importància que pretenen ser un eix transformador del municipi per a extraure el seu màxim potencial en els camps del treball, turisme, estat de la vila comtal i altres temes en els quals ja estem treballant” En les pròxims mesos es treballarà per a confeccionar una llista consolidada amb l’objectiu de posseir un projecte sòlid amb el qual aconseguir l’Alcaldia Contestana. Per a crear el programa electoral ens reunirem en totes les associacions, col·lectius, entitats i veïns de Cocentaina per tal de conèixer les seves necessitats i poder donar-li solució als seus problemes.