Es tracta de l’únic centre que ofereix aquesta titulació en totes les comarques del sud de València i la província d’Alacant.

A partir del proper curs 22-23 el Conservatori Gomis oferirà les especialitats de guitarra elèctrica i baix elèctric, a més de les ja ofertades fins ara. Amb la inclusió d’aquestes especialitats instrumentals a l’oferta formativa del CPM Gomis, es completa tot un conjunt d’actuacions que han vingut realitzant-se els darrers cursos amb la finalitat d’integrar totalment la música moderna en el conservartori. Primerament, va ser la creació de la Big Band del centre que cada curs està donant l’oportunitat a l’alumnat d’endinsar-se en l’estil del Jazz.
Després van seguir iniciatives com la creació del concurs de cant modern menCANTAgomis que se celebra cada dos anys, o la posada en marxa d’un projecte d’innovació educativa aprovat per la Conselleria d’Educació, amb el qual s’ha vingut introduint la música moderna en les programacions didàctiques des de l’inici dels estudis al conservatori.
Es tracta del tercer Conservatori de la Generalitat Valenciana que tindrà aquestes especialitats instrumentals, oferides des de fa dos cursos als conservatoris professionals de València i Requena. Per tant, aquesta implantació donarà servici, no sols a Ontinyent i la Vall d’Albaida, sinó a totes les comarques que ens envolten, i que no tenen altre centre públic que els puga oferir aquesta titulació amb més proximitat.
El proper curs s’autoritzen els estudis de 1r a 3r d’ensenyament professional, i progressivament s’implantarà en tots els cursos. El Conservatori Gomis fa una crida a tots aquells que puguen estar interessats, per a que s’informen a la seua web o telefonant al centre: 96 291 92 20