● Divendres 28 d’octubre de 2022 -> 19:00h. Presentació Llibre-CD i tastet cançons.  VerdSions, un viatge musical als moments brillants de la nostra biografia.

●      El llibre-disc recull versions dels grups i solistes que han sigut importants en la vida d’Alfons Olmo, la persona darrere d’aquest projecte multidisciplinar.

-> WAVs del disc LP SENCER.

-> Disc per escoltar (sense necessitar de descàrrega)

El Llibre amb marques d’aigua (no distribuir – exemplar de mostra)

El disc ve acompanyat d’un llibre que conté una novel·la fragmentada, llibre de relats, amb més de 200 pàgines, il·lustracions de Daniel Olmo i fotografies de Juan Miguel Morales.

Fotos de Juan Miguel Morales

-> Portada del llibre.

-> Portada del disc .

VídeoClips del projecte.

Disc en Spotify (en el format físic conté una ampliació amb 6 cançons més en exclusiva).

VerdCel torna a sorprendre amb el seu nou treball. VerdSions és llibre-disc que recull un compendi de relats autobiogràfics amb fotografies de Juan Miguel Morales i il·lustracions de Daniel Olmo, maridat amb un disc a mode de banda sonora vital. Un mapa d’emocions arrelat sobre un recull de joies musicals úniques que ajuden a endinsar-se en la infantesa, l’adolescència i la joventut, d’Alfons Olmo – l’autor que hi ha darrere i davant de VerdCel- en paral·lel a la música que l’ha acompanyat tota la vida.

El disc inclou adaptacions al valencià de l’anglès, el castellà, l’italià i el francès de temes del pop i la cançó internacional amb un nexe en comú: “el fil que embasta aquestes peces diverses és precisament la interpretació que en fem els oients. És l’adhesiu més fort i durador, el de les emocions enganxades a un moment viscut amb la música”.

Aquesta és una tria de cançons particular, però que en compartir fets de vida s’estén generacionalment i pot esdevenir universal. VerdSions, el treball que mostra d’on ve Alfons Olmo. La vida i la música abans de dedicar-se a fer cançons.  

L’àlbum conté cançons, per primera vegada interpretades en valencià, d’artistes tan consagrats i influents com Cyndi Lauper, Depeche Mode, Nirvana, Smashing Pumpkins, El Último de la Fila, Los Planetas, REM, Dominique A, Family, El Niño Gusano, Sr. Chinarro o Francesco de Gregori.

Durant el que portem d’any VerdCel ha estrenat els videoclips que també formen part d’este projecte que, molt més enllà de la música, abraça l’art entès com un tot global, com una combinació de llenguatges que donen com a resultat un mosaic de bellesa i sensibilitat.

Amb aquesta obra VerdCel, amb més de 20 anys als escenaris, 13 discos publicats, 8 llibres i diversos treballs audiovisuals, continua amb la seua línia artística, personal i inconfusible, que combina teatre, poesia, fotografia, vídeo… Un còctel d’arts que pren partit per la reivindicació de la cultura popular, la defensa de la natura, la justícia social o la llengua i la cultura pròpies davant l’hegemonia globalista.

Desa la dada: 28 Octubre 19h. Detroit Llibres. C/ Oliver 5. Alcoi