Està previst que comence la tercera setmana de novembre. El termini d’execució és de dues setmanes però en haver de solidificar-se s’estima que s’actuarà durant 3 setmanes.


Paviment plaça Espanya

L’Ajuntament d’Alcoi ha aprovat l’adjudicació de la reparació del paviment de llambordes de basalt al carrer Sant Nicolau i plaça d’Espanya a Construcciones y Excavaciones Miguel Martinez S.L. per 39.822,31 euros.

L’actual estat de l’empedrat tant del carrer Sant Nicolau com de la plaça d’Espanya fa necessària la seua reparació perquè estiga en condicions de circulació tant de vehicles com de persones i siga apta i acomodada al seu destí. Es tracta d’un espai urbà d’alta utilització el que contribueix si cap fins i tot més a procedir a la seua renovació urgent.

L’actuació prevista consistirà en la demolició de les zones de la calçada amb llambordes de basalt on hi ha enfonsaments, per a sanejar la base del ferm així com la posterior reposició de les llambordes.

El temps d’execució és de dues setmanes, i la previsió és començar la setmana del 14 de novembre i dur a terme primer un carril i després l’altre per a no tallar el servei de l’autobús urbà. No obstant això durant el procés s’ha anar deixant solidificar uns dies, per la qual cosa el temps des que comença l’obra fins que finalitza s’ha estimat en unes tres setmanes, per a així d’aquesta manera no tallar l’autobús. Quan vagen a iniciar-se les obres s’indicarà en concret els possibles talls de trànsit o canvis que vagen a produir-se.

“Durem a terme una actuació molt necessària i demandada, però que precisa d’almenys tres setmanes sense que es trepitge el carrer Sant Nicolau. A causa dels nombrosos actes que de la nostra ciutat que discorren per aquest carrer hem hagut d’adaptar el calendari de l’actuació per a poder realitzar totes les activitats i també evitar el tall de l’autobús urbà”, ha explicat el vicealcalde, Jordi Martínez.