●        L’inauguració a Alcoi s’emmarca dins el pla d’aproop! per a expandir-se pel territori valencià, sent cada botiga el punt de trobada entre els seus professionals i la gent de les poblacions.

●        A l’acte han acudit diferents personalitats de la ciutat, com l’alcalde Toni Francés Pérez o membres de la cúpula directiva i jugadors del P.A.S. Alcoi, club emblemàtic d’hoquei patins a Alcoi.

●        L’establiment d’Alcoi es troba a l’avinguda Alameda Camilo Sesto nº 18, i ofereix serveis de telefonia mòbil, fixa i Internet.

Alcoi, juny de 2022. – La ciutat d’Alcoi, capital de la comarca de l’Alcoià, ha viscut el passat 31 de maig la inauguració de la nova botiga d’aproop! telecom, l’operadora valenciana de mòbil i fibra que, en el seu procés d’obertura de botigues, ha escollit aquesta població per a oferir atenció presencial als seus ciutadans i a les persones de les poblacions adjacents que vulguen conéixer de primera mà els valors de l’empresa i les tarifes de telefonia mòbil i fixa que ofereix.

Com ha assenyalat el director comercial de l’operadora, Ricardo Escribà, present a la inauguració, l’obertura d’aquesta botiga forma part del pla d’expansió presencial d’aproop! per tot el territori valencià. Així, no només serà la població d’Alcoi qui puga gaudir d’un servei de proximitat i en valencià per part dels professionals de botiga d’aproop!, sino que tota la contornada, amb poblacions com ara Cocentaina, Muro, Ibi o Castalla, podran rebre aquesta atenció cara a cara.

Apel·lant precisament a aquesta vocació de proximitat, aproop! ha volgut fer oficial l’obertura de la seua botiga a Alcoi comptant amb la companyia de personalitats destacades de la ciutat, en un acte d’inauguració que ha tingut lloc al propi establiment.

Així, a aquest esdeveniment ha acudit l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés Pérez, acompanyat per altres membres de l’ajuntament de la ciutat. També han estat presents Elena Amorrortu i José Luis Laporta, vicepresidenta i secretari respectivament del P.A.S. Alcoi, l’emblemàtic club d’hoquei patins alcoià al que patrocina aproop! telecom, amb els seus jugadors Iván Morales, Ferran Formatjé i Agustín Domínguez.

Precisament aquest últim i l’alcalde, Toni Francés, han sigut els encarregats de tallar la cinta que guardava l’entrada a l’interior de l’establiment, on després tots els assistents han brindat per la bona trajectòria d’aproop! a aquesta localitat, en la que està fortament implicada a través de la seua presència en esdeveniments culturals i esportius.

Sobre aproop! telecom

aproop! és un operador de telecomunicacions de proximitat, nascut a València, que ofereix serveis integrals de mòbil, internet i fix en tota la comunitat. Amb xarxa pròpia de fibra i també acords amb altres operadors, ofereix la màxima cobertura mòbil a tot el territori espanyol i accés a la tecnologia 4G més moderna.

aproop! té en compte com a factor fonamental el servei al client: de proximitat, que li permeta parlar amb persones que l’escolten en el seu idioma o interactuar amb serveis digitals amb la màxima cobertura, amb paquets flexibles i a un bon preu.

La seua missió és oferir serveis integrals de telecomunicacions des d’aquesta terra i en valencià, contribuint així mateix al desenvolupament de la cultura i territori valencians, treballant a diari per la seua gent.