Està reposant els trams de cables robats i arreglarà la clivella de la Via Verda.

clivella via verda

L’Ajuntament d’Alcoi està treballant per a millorar la Via Verda i que aquest paratge estiga en les millors condicions possibles.

Durant tot el mes d’agost les brigades de l’ajuntament estan reposant el cablejat dels trams robats en alguns túnels de la via verda. També han reposat el cable del camp de futbol municipal Jorge Molina col·locant un sistema que dificulta el robatori.

Així mateix és important assenyalar que l’Ajuntament d’Alcoi repararà la clivella que va sorgir en la Via Verda i que va obligar a barrar l’espai on es va produir. Segons han valorat els tècnics l’actuació costarà més de 20.000 euros, per la qual cosa es podrà fer un contracte menor que tal com marca la llei s’haurà de concursar.

La clivella produïda per filtracions d’aigua té una profunditat màxima de 70 cm i segons han valorat no afectarà el talús. Durant l’obra possiblement s’haurà de tallar la Via Verda. S’aprofitarà aquesta actuació per a arreglar punts pròxims i fer treballs preventius.

«A pesar que no s’estima que siga una obra complicada, hem de tindre en compte que per a poder dur-la a terme s’han d’executar uns processos administratius que comporten un temps, però la nostra intenció és solucionar aquest problema el més ràpid possible», explica el vicealcalde, Jordi Martínez.