El Govern Municipal proposarà en el Ple del pròxim divendres l’aprovació d’una modificació de crèdit per a dedicar 428.000 euros per a la primera fase de la solució definitiva a l’accés del Polígon Santiago Payá, així com 80.000 euros per a dur a terme actuacions en despreniments causats per les pluges.

Recordem que fa uns anys un problema en el terreny va provocar danys en el pont d’accés al polígon i va haver de tancar-se. L’ajuntament va habilitar un vial provisional paral·lel al pont clausurat, mentre es portaven a terme els estudis pertinents per a trobar una solució definitiva. El projecte final, que requerirà una inversió superior al milió d’euros, solucionarà el problema existent amb la demolició del pont, la consolidació del vessant amb la construcció d’un mur d’escullera perquè no hi haja nous moviments de terres i la construcció d’una carretera d’accés. Amb els 428.000 euros es realitzarà la primera fase del projecte de manera immediata.

“Tal com vam indicar fa uns dies quan vam anunciar la reparació d’accés provisional, som conscients que s’ha de resoldre el problema existent i que aquesta és una actuació molt necessària per al teixit empresarial alcoià que solucionarà de manera definitiva l’accés a dos importants polígons industrials de la nostra ciutat com són el Santiago Payá i Sant Benet. És una obra complexa que requerirà una gran inversió i que portarem avant per fases per a poder començar el més ràpid possible. El nostre govern sempre ha fet costat a la indústria, perquè Alcoi ha sigut, és i serà una ciutat industrial i farem tot el que siga a les nostres mans perquè millorar les condicions de la indústria de la nostra ciutat”, ha indicat el vicealcalde, Jordi Martínez.

Igualment s’aprovarà dedicar 80.000 euros per a dur a terme actuacions que solucionen els problemes causats per les pluges a la nostra ciutat.