Ja s’ha presentat alguna empresa per a dur a terme aquesta actuació que va ser la més votada dels pressupostos participatius 2021.

Solar que s'habilitarà com aparcament

L’Ajuntament d’Alcoi ha licitat l’adequació d’un solar al carrer La Miraculosa en el barri de Santa Rosa per a obtindre al voltant de 30 places d’aparcament públic. El pressupost per a portar a terme aquests treballs és de 49.979,36 euros tal com ha valorat l’Enginyer Civil Municipal en la memòria justificativa que pot consultar-se en el perfil del contractant de l’Ajuntament. Recordem que la proposta més votada dels pressupostos participatius de 2021 amb 1070 vots va ser la de crear més zones d’aparcament en diferents barris especificant que hi hauria 48.000 euros per al barri de Santa Rosa.

L’actuació contempla el condicionament dels terrenys com a zona d’estacionament públic i lliure, permetrà la creació de prop de 30 places d’aparcament directes. Entre altres, els treballs que es duran a terme són els de pavimentació, senyalització i tancament, jardineria i enllumenat.

«Es tracta d’una actuació molt demandada pel veïnat, Santa Rosa és un dels barris amb major problema d’aparcament i en el qual hem anat actuant per a intentar dotar-ho de més places adequant diferents solars», ha explicat el vicealcalde i regidor d’Obres i Serveis, Jordi Martínez.