El semàfor portarà polsador per als vianants, és a dir, s’activarà únicament quan hi haja demanda per a creuar, evitant així que els vehicles hagen de parar si no hi ha ningú que vulga creuar.

Instal·lació del semàfor en La Beniata

L’Ajuntament d’Alcoi ha començat aquest matí a fer els treballs necessaris per a col·locar un semàfor en la confluència de l’eixida de Sant Pancraç amb el carrer Alacant, complint d’aquesta manera una demanda veïnal, perquè venien sol·licitant un pas regulat en aquest carrer.

Al llarg del matí de hui dilluns s’ha procedit a realitzar la canalització per a poder instal·lar el semàfor, acció que ha comportat una modificació en el trànsit, en ser necessari tallar un carril del carrer Alacant, per la qual cosa, el trànsit ascendent s’ha desviat pel carril de servei. El semàfor portarà polsador per als vianants, és a dir, s’activarà únicament quan hi haja demanda per a creuar, evitant així que els vehicles hagen de parar si no hi ha ningú que vulga creuar.

El vicealcalde i regidor de Mobilitat, Jordi Martínez, assenyala que “els veïns sol·licitaven un pas segur al carrer Alacant. S’han estudiat diferents opcions i s’ha considerat que la millor era la de col·locar un semàfor en la confluència de la baixada de Sant Pancraç amb el carrer Alacant. Ara els ciutadans podran creuar per aquest punt de manera segura i no alentirà el trànsit rodat, ja que el semàfor és a demanda dels vianants”.