Reunió Previsió 9 octubre 2022

Aquest matí s’han reunit en l’Ajuntament la regidora d’Informació i Defensa de la Ciutadania, Teresa Sanjuán i el regidor de Protecció Civil, Jordi Silvestre amb la tècnica d’Informació i Defensa de la Ciutadania, el Cap de la Policia Local i una Inspectora i el Cap d’Emergències i Protecció Civil de l’Ajuntament.
El motiu de l’encontre ha sigut la prevenció davant les previsions de pluja per al cap de setmana en el que s’han de celebrar els actes del 9 d’Octubre. Segons han comunicat des d’Emergències i Protecció Civil no hi ha alerta per fortes pluges, però cap la possibilitat de tindre incidències atmosfèriques, per tant la reunió ha aprofitat per a marcar el full de ruta en cas d’inclemències meteorològiques.
Si finalment se suspén algun acte, es publicarà a les xarxes socials de l’Ajuntament i es comunicarà als mitjans de comunicació perquè la notícia puga arribar el més ràpid possible a la ciutadania.
«Aconsellem prudència, estem a la tardor i és habitual que hi haja pluges ocasionals o tempestes. Recomanem a la ciutadania que estiga atenta a les xarxes socials de l’Ajuntament on anirem informant de qualsevol incidència», ha indicat la regidora d’Informació i Defensa de la Ciutadania, Teresa Sanjuán.