Abans de finalitzar l’any està previst que tan sols queden 8 places d’agent vacants per a noves convocatòries.

Nous Policies Locals 2022 agost

Aquest matí ha tingut l’acte de presa de possessió de la plaça de Policia Local de 8 agents. Aquests agents pertanyen a l’última convocatòria, per la qual hi ha un total de 15 places, les 7 restants, tal com indiquen des del departament de Personal s’adjudicaran seguint la llista de la convocatòria, ja que hi ha hagut renúncies per tindre plaça en altres municipis. A més, s’incorporaran 4 agents més pendents de l’anterior convocatòria (2019), per tant en total s’incorporaran 19 agents de Policia Local per torn lliure. Als quals cal sumar els 11 que van consolidar la seua plaça a través del torn de mobilitat el passat 25 de juliol. Per tant, segons indiquen des de personal, s’incorporaran aquest any 30 nous agents de Policia Local.

Respecte al nombre d’agents totals de Policia Local d’Alcoi, segons indica la Relació de Llocs de treball (‘RPT’) de l’Ajuntament, és de 92. En data de hui, 64 places ocupades reals, 9 ocupades en reserva, és a dir que exerceixen altres funcions: com a oficial o estan treballant en altres poblacions en comissió de serveis i 2 d’altres municipis que són a la nostra ciutat per comissió de serveis, caldria sumar les 11 que es prendran possessió al llarg de l’any, per tant, tal com han informat des de personal, quedarien 15 places en total, però només 8 que es podrien incloure en futures ofertes (el resultat de restar 15 – 9 en reserva + 2 que són de comissió de serveis).

És important tindre en compte que les places en reserva no poden ser adjudicades de nou, perquè ja han sigut adjudicades. Per contra les places ocupades per comissió de serveis si poden oferir-se.

Pel que respecta a oficials de les 14 places de la RPT hi ha 6 possibles per a ofertes i dues ja han sigut oferides, en el cas d’inspectors hi ha 5 places, 3 ocupades i 2 oferides, d’intendent hi ha 2 places, 1 ocupada i 1 oferida i de comissari hi ha 1 plaça que s’oferirà.

“En un any incorporarem 30 agents de Policia Local, estem parlant possiblement de les xifres més altes de la història a la nostra ciutat. Parlem de processos molt llargs amb moltes persones que s’han inscrit i al final de l’any tan sols hi haurà 8 possibles places d’agent a completar. La incorporació d’agents està provocant un rejoveniment de la plantilla, sabem que seguiran les jubilacions i nosaltres continuarem treballant per a incorporar més agents i tindre el millor cos de Policia Local possible”, ha destacat el regidor de Personal, Alberto Belda.