Les tres piscines municipals de la ciutat, Batoi, José Trenzano Alós i Caramanxel obriran les portes als usuaris divendres pròxim 17 de juny en horari de dilluns a dissabte de 10.00 a 20.00 hores donant inici a una nova temporada estival que recupera la total normalitat prepandèmia i que no tindrà cap restricció d’aforament ni cap mesura especial derivada de la Covid-19. La temporada finalitzarà el diumenge 4 de setembre.

Des de l’Ajuntament d’Alcoi a través de la Regidoria d’Esports s’ha treballat perquè el divendres vinent tot estiga a punt perquè la ciutadania puga tornar a gaudir de les instal·lacions municipals i prendre els banys que tan necessaris són davant les elevades temperatures estivals.

L’obertura de la temporada estival a més de ser un atractiu per als banyistes també suposa la contractació de personal per part de l’Ajuntament, en una xifra total de 9 taquillers i 12 socorristes. Enguany s’han fet una sèrie de millores a les piscines a banda de diferents treballs de reparació i manteniment valorades en poc més de vint-i-cinc mil euros.

Destaquen les actuacions fetes a la piscina José Trenzano Alós consistents en la rehabilitació i manteniment de la façana principal, la restauració de part de l’estructura de la coberta del bar i també la millora als espais habilitats per a l’emmagatzemament dels productes químics.

A la piscina de Caramanxel s’ha habilitat un nou accés directe al recinte per l’Avinguda Hispanitat i també s’ha millorat el perímetre de seguretat amb un augment de l’alçada de la tanca que limita amb la plaça La Foguera.

Les tasques de pintura, reposició de les zones d’ombra, treballs de jardineria, renovació de maquinària… faran que el divendres que ve els usuaris troben les piscines en òptimes condicions per fer ús de les mateixes.

Els preus de l’entrada són els establerts a l’ordenança de preus públics i cal recordar que per aquelles persones que facen ús continuat de les piscines hi ha bons de bany i carnet de temporada per reduir encara més el cost dels accessos. Es pot trobar tota la informació al respecte a la web de l’Ajuntament d’Alcoi, a les xarxes socials i les oficines del Centre d’Esports.

«Un any més obrim les tres piscines municipals d’Alcoi i un any més hem fet treballs perquè estiguen en millors condicions. Les piscines ofereixen un espai per a l’oci saludable i per evitar la calor en l’època estival per a tota la família. Com sempre tenim diferents abonaments perquè ningú es quede sense poder accedir a causa del preu. Esperem que gaudim d’un molt bon estiu a les nostres piscines», ha destacat el regidor d’Esports, Alberto Belda.