El Conservatori Elemental Municipal de Dansa d’Alcoi celebrarà la clausura del curs acadèmic amb unes representacions que es realitzaran el dimecres 15 i el dijous 16 de juny a les 19 hores en el Teatre Calderón.

Pel que fa al dimecres 15, actuaran els cursos preelementals de 4 i 6 anys, els dels Ensenyaments Elementals 1r i 3r i els tres cursos d’ampliació d’estudis. Per la seua banda el dijous 16 actuaran els cursos preelementals de 5 i 7 anys, els dels Ensenyaments Elementals 2n i 4t i els tres cursos d’ampliació d’estudis.

En cadascuna de les representacions es podrà gaudir d’un total de 23 coreografies el primer dia i 24 el segon, de les tres especialitats de dansa que cursa l’alumnat en el centre, ballet clàssic, dansa espanyola, dansa contemporània, així com la participació de l’alumnat més xicotet amb la dansa expressiva i iniciació a la dansa. El nombre d’alumnes participants és de 80 aproximadament cada dia. La duració de cadascuna de les representacions és d’aproximadament 90 minuts.

L’equip directiu del Conservatori explica que: «Aquesta nova gala que presentem suposa un repte molt important per a tot l’alumnat que compon el Conservatori elemental de dansa. Nou cartell, nou programa i sobretot nova il·lusió. La clausura d’un curs escolar en el qual no ha faltat l’esforç i treball per continuar creixent com a ballarins i desenvolupant una infinitat de capacitats artístiques. Suposarà dos dies, replets d’il·lusió per demostrar l’aprés, amb coreografies des del més pur estil clàssic, passant per la dansa contemporània i la dansa espanyola en totes les seues disciplines, sense oblidar la creativitat de l’alumnat més menut».

«Des de l’Ajuntament donem tot el nostre suport al Conservatori Municipal d’Alcoi, com sempre i més en un any tan especial com aquest postpandemia. Recordem que des d’aquest Conservatori han eixit grans professionals de dansa i música, que treballen a tot el món amb un reconegut prestigi, estem orgullosos d’ells i continuem treballant per a continuar creant professionals que exporten el nom d’Alcoi a través d’aquestes arts. Aquesta gala, segur serà un gran moment per a poder gaudir del gran treball que realitzen durant tot l’any, alumnat i professorat, sabem que amb molta il·lusió i implicació», ha conclòs, el regidor d’Educació, Jordi Silvestre.