El passat diumenge dia 12 va ser un dia molt especial per al col·lectiu d’EUPV. Tingué lloc una jornada de germanor i retrobaments entre amigues i amics de l’organització d’esquerres a la comarca. A la trobada es va viure una part molt emotiva amb el reconeixement a companyes i companys d’EUPV que des dels Ajuntaments o als moviments socials o sindical han dedicat gran part de les seues vides defensant el projecte i els ideals que representa EUPV. Els homenatjats foren, per Muro Josep Pascual (Tari), Francesc Valls i Silvia Pacual. Per Cocentaina Nando Albors. Per Onil José Antonio Martínez. Per Alcoi Fausto Botí i Mari Linares, Emili Castelló i Amada Calatayud.


L’acte fou conduït pel Coordinador Comarcal Sergi Rodríguez i va comptar amb la presència de la Coordinadora General d’EUPV i Consellera de participació, transparència, cooperació i qualitat democràtica Rosa Pérez, i d’Estefania Blanes, veïna d’aquesta comarca i diputada a les Corts Valencianes. Tot acompanyat de música, dinar i tertúlia dels assistents.
El col·lectiu comarcal d’aquesta organització va manifestar el seu compromís ferm per aconseguir que el projecte proposat i encetat per Yolanda Diaz, Ministra de Treball del govern de coalició a l’Estat, es consolide i siga també una realitat al País Valencià i al conjunt dels pobles de la comarca. Amb aquest objectiu es va fer una crida a tota la militància, al conjunt de partits i entitats social reivindicatives per SUMAR i oferir una alternativa unitària d’esquerres amb capacitat de governar i aplicar polítiques transformadores.