La brigada forestal del Departament de Transició Ecològica està actuant a la senda de la Font del Quinzet i Racó Bonaventura, després de les intenses pluges passades i quan el terreny s’ha assecat un poc. Concretament està intervenint en dues solsides que s’han produït en els camins i una retirada de pedres en la zona de la fàbrica d’Aparici.

Al mateix temps estan desbrossant algunes zones i fent un control de les zones repoblades, per poder substituir aquelles plantes que s’han mort.

També estan reposant dos ponts que han estat desplaçats per la crescuda del riu i posant a punt tota la senda al Quinzet i al Racó, llevant la vegetació que puga impedir el pas. A poc a poc va posant-se tot al seu lloc, encara que en algunes zones no es pot accedir per estar el terreny molt enfangat.

Per altra banda, en la Via Verda la regidoria de Transició Ecològica està buscant com solucionar la caiguda d’un pi que resulta perillós perquè s’ha quedat en un dels talussos. Es valorarà el perill de la zona i se senyalitzarà per a evitar cap incidència.

«La senda de Santa Ana al Quinzet i del Quinzet al Racó són molt transitades. La idea és deixar la senda el més practicable possible com més prompte millor, tenint en compte que venen més episodis de pluges. El Departament està treballant intensament per solucionar tots els problemes que hi haja. També cal tindre en compte que pròximament tindrà lloc una cursa per aquesta zona i necessitem que estiga tot en les millors condicions», ha ressaltat el regidor de Transició Ecològica, Jordi Silvestre.