S’està consultant tota la documentació per a definir a qui correspon la propietat dels terrenys. Independentment i de manera paral·lela, s’estudien solucions tècniques que es posaran en comú en una reunió la setmana vinent, amb la intenció d’actuar al més prompte possible.

Representants de l’Ajuntament d’Alcoi i de la Universitat Politècnica de València s’han reunit aquest dilluns, 2 de maig, per a buscar una solució tècnica consensuada que garantisca l’estabilitat del vessant de la Beniata.

En el encontre, al qual van ser presents el vicealcalde, Jordi Martínez, així com la vicerectora d’Infraestructures de la Universitat Politècnica de València, Débora Domingo, es van posar en comú les discrepàncies existents sobre la titularitat dels terrenys i es va acordar creuar tota la documentació disponible per a definir a qui correspon la propietat i el pagament de les actuacions.

Independentment de qui siga el propietari i de manera paral·lela a aquestes consultes, es va pactar començar a buscar ja solucions i es va emplaçar als tècnics a una reunió la setmana vinent per a decidir quines seran les obres que es duran a terme i iniciar el procés de licitació.

El vicealcalde, Jordi Martínez, destaca que «el més important és garantir la seguretat d’aquests terrenys i fer-ho ràpidament. Comprenem la preocupació i les molèsties que comporta aquesta situació, especialment per als veïns del carrer, per la qual cosa volem que el procés siga àgil i oferisca garanties que no torne a haver-hi despreniments de terra».